topbar
fejlec01

foetel csevapcsicsa

Hozzávalók (4 főre)

20 dkg darált marhahús

20 dkg darált sertéshús

20 dkg darált pulykafelsőcomb

20 dkg darált kolozsvári szalonna

2 gerezd fokhagyma

1 kk. szódabikarbóna

só, bors

 

Elkészítési mód:

A darálékokat pépre zúzott fokhagymával és szódabikarbónával összegyúrjuk, sóval, borssal ízesítjük és 5 napig hűtőszekrényben érleljük. Sütés előtt a darált húst egy deszkán egyenletesen elterítjük és 8x3 cm-s rudakra osztjuk, majd egyenként henger alakúra formáljuk. Forró rostlapon állandó forgatás mellett szép pirosra sütjük. Mellé lila- és vöröshagymát adunk.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben