topbar
fejlec01

foetel Egészben sült sertésszűz cukorborsóval

Hozzávalók:
(4 személyre)

60 dkg sertésszűz

1 ek. olaj

60 dkg cukorborsó

5 dkg vaj

só, bors

Elkészítési mód:

A szűzérmét sóval, borssal bedörzsöljük, alufóliára rakjuk, olajjal meglocsoljuk és becsomagoljuk. 200 oC -os előmelegített sütőben, kb. 25 percig sütjük. Ezt követően a fóliából kicsomagoljuk, és aranybarnára sütjük. Közben a borsót kifejtjük, vajon megpároljuk, a rizzsel együtt a felszeletelt hús mellé köretként kínáljuk.


Jázmin rizs

Hozzávalók:
(4 személyre)

32 dkg jázmin rizs

1 fej vöröshagyma

Elkészítési mód:

A rizst átmossuk, 1 l forrásban lévő, enyhén sós vízbe beletesszük, hozzáadjuk a tisztított vöröshagymát, és állandó kevergetés mellet puhára főzzük. A hagymát kivesszük belőle, leszűrjük és formázva köretként tálaljuk.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben