topbar
fejlec01

leves Gyömbéres kapros uborkaleves

Hozzávalók:
(4 személyre) (160 kcal/ fő)

3 db kígyóuborka
1 cs. kapor
1 gerezd fokhagyma
2 dl joghurt
1 ek. olaj
só, őrölt gyömbér

 

Elkészítési mód:
A kígyóuborkát apróra, a kaprot finomra, a fokhagymát karikákra vágjuk, olajon megfuttatjuk, felöntjük 8 dl vízzel, sóval, őrölt gyömbérrel fűszerezzük, majd 10 perc alatt készre főzzük. Botmixerrel pépesítjük, összekeverjük a joghurttal, és egy forralás után lehűtve, uborkával díszítve tálaljuk.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben