topbar
fejlec01

leves Gesztenyepüré leves pirított tökmaggal

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

15 dkg natúr gesztenyemassza
1 dl tejszín
1 db tojássárgája
10 dkg tökmagbél
1 ek. olívaolaj
1 kk. őrölt szegfűszeg

 

Elkészítési mód:
A gesztenyemasszát egy lábasba rakjuk, majd 8 dl vízzel, 10 percig főzzük. Sóval ízesítjük, szegfűszeggel illatosítjuk. 10 percig főzzük, majd hozzáadjuk a tojás sárgával simára kevert tejszínt. Egy forralás után tálaljuk a tetejét olívaolajon pirított tökmaggal megszórjuk.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben