topbar
fejlec01

 

leves Sültpaprika krémleves baconnel

Hozzávalók:
(4 személyre) (240 kcal/fő)

60 dkg kápia paprika
1 fej vöröshagyma
1 dl tejszín
10 dkg baconszalonna
1 ek. olaj

Elkészítési mód:

A csumájától megtisztított paprikát hosszában kettévágjuk, belehelyezzük a sütőpapírral kibélelt tepsibe és 200 °C-on kb. 35 perc alatt megsütjük. Ezt követően a paprikáról a héját lehúzzuk. A finomra vágott hagymát olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a paprika húsát. Felöntjük 6 dl vízzel, sóval ízesítjük és 10 perc főzés után botmixerrel krémesítjük, majd tejszínnel dúsítjuk. Egy forralás után kevés olajon ropogósra sütött baconszalonnával tálaljuk.

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben