topbar
fejlec01

desszert Gesztenyés rétes

Hozzávalók:
(4 személyre)(450 kcal/fő)

1 cs. réteslap

30 dkg édes gesztenyemassza

5 dkg méz

3 dkg vaj

2 tojássárgája

1 dl tejföl

2 t. vaníliás cukor

1 kk. őrölt szegfűszeg

1 kk. őrölt fahéj

 

Elkészítési mód:

A gesztenyemasszát áttörjük, a hozzávalókkal összegyúrjuk, majd a vizes konyharuhára kiterített réteslapon egyenletesen elkenjük, és feltekerjük. Kiolajozott tepsibe tesszük, és 180 °C- on, 20-25 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni, majd egyenlő szeletekre vágjuk. Porcukorral meghintve tálaljuk.

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben