topbar
fejlec01

desszert Epres pohárkrém

Hozzávalók:
(10 személyre)(400 kcal/fő)

30 dkg fehér csokoládé

40 dkg eper

2 tojás

6 dl tejszín

1 cs. habfixáló

20 dkg cukor


Elkészítési mód:

A fehér csokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk, hozzáadjuk a tojást, majd a gőz fölött krémesre keverjük és hagyjuk kihűlni. A tejszínhez hozzáadjuk a habfixálót, kemény habbá verjük, majd óvatosan elvegyítjük a fehér csokoládés alappal. Az epret a cukorral pár perc alatt felfőzzük, és ha kihűlt, magas falú talpas pohárba rétegezzük a fehér csokoládés krémmel. Jól lehűtjük, szervírozáskor tetszés szerint díszítjük.

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben