Narancsos-puncsfagylalt

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 4 db narancs
  • 5 dkg sárgabaracklekvár
  • 1 dl tej
  • 2 dl tejszín
  • 5 cl rumaroma
  • 2 ek. cukor
  • 1 t. vaníliás cukor
  • 2 ek. méz
  • csipet só

Elkészítési mód:
A narancsokat kettévágjuk, a levét kinyomkodjuk, a húsát turmixgéppel pépesítjük, majd a többi hozzávalókat belerakjuk és az egészet újra lassú fokozaton habosítjuk. Őzgerincformába rakjuk és mélyhűtőben megfagyasszuk. Adagolókanál segítségével a narancsokba beletöltjük a fagylaltot. A narancs kalapjával befedjük, mentalevéllel díszítve tálaljuk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben