topbar
fejlec01

desszert Citrom krémes

 

Hozzávalók:
(10 személyre)

25 dkg babapiskóta
6 dl tejföl
6 dl tejszín
2 db citrom
25 dkg cukor
1 cs. vaníliás cukor
2 cs. habfixáló

 

Elkészítési mód:

A tejfölt habosra keverjük a kétféle cukorral, belekeverjük a citromok reszelt héját és levét. A tejszínt habbá verjük a habfixálóval, és óvatosan beleforgatjuk a citromos krémbe. Egy nagyobb jénai tál alját kirakjuk babapiskótával, és rákenjük a fele krémet. Majd ismét egy sor piskóta jön, és a tetejére kenjük a maradék citromos krémet. Egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük, hogy a piskóta jól megpuhuljon. Tálalás előtt tejszínhabbal, reszelt citromhéjjal és reszelt csokoládéval díszítsük.

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben