Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Házi puncsfagylalt

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 3 dl tej (2,5%-os)
  • 2 dl tejszín
  • 0,5 dl rumaroma
  • 10 dkg sárgabaracklekvár
  • 10 dkg száraz piskótamorzsa
  • 1 ek. citromlé
  • 3 ek. méz
  • csipetnyi só
  • 4 db narancs

Elkészítési mód:
A sárgabaracklekvárt a mézzel, a rummal, a sóval és a citromlével együtt turmixgép poharába rakjuk. Kevés tejjel összekeverjük, majd az összes tejet és a tejszínt is hozzáöntve, jó habosra keverjük. A fagylaltmasszába belekeverjük a piskótamorzsát, formába öntjük, és megfagyasztjuk. A narancs kalapját levágjuk, kiszedjük a belsejét és félrerakjuk. A narancsba beletöltjük a fagylaltot, mentával díszítjük és a narancs húsával kínáljuk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben