topbar
fejlec01

desszert Csokoládés gesztenyés tekercs

 

Hozzávalók:
(10 személyre)

25 dkg darált háztartási keksz

18 dkg margarin

10 dkg porcukor

½ dl sütőrum

1 evőkanál kókuszreszelék

1 kávéskanál kakaópor

 

A krémhez:

25 dkg gesztenyepüré

12 dkg margarin

10 dkg cukor

2 cl rum

1 kávéskanál kókuszreszelék

 

A tetejére:

1 tábla tej tortabevonó csokoládé

2 evőkanál olaj

 

Elkészítési mód:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, két részre osztjuk, majd kinyújtjuk. A krém hozzávalóit is összedolgozzuk, majd két részre osztjuk. Ezt követően megkenjük vele a kinyújtott tésztát és feltekerjük. Ugyan ezt a műveletet hajtjuk végre a másik tészta felével és a megmaradt krémmel. A feltekert tésztát gitterrácsra rakjuk és az olajjal elkevert olvasztott csokoládét ráöntjük, rásimítjuk a tetejére. Fogyasztásig hűtőben tartjuk, majd szeletelve tálaljuk.


Megjegyés: Sütés nincs!
  

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben