topbar
fejlec01

foetel Borjúpecsenye bazsalikommal fűszerezett vajjal

Hozzávalók:
(4 személyre)(560 kcal/fő)


80 dkg borjú fehérpecsenye

10 dkg vaj

1 cs. friss bazsalikom

1 kg koktélparadicsom

só, bors

olaj (sütéshez)


Elkészítési mód:

A borjúhúst 8 szeletre vágjuk, egyenként alufóliára helyezzük, rátesszük a bazsalikomleveleket, majd becsomagoljuk. 200 °C-os előmelegített sütőben 20 percig pároljuk, a fóliából kicsomagoljuk, a bazsalikomot finomra vágjuk, félrerakjuk, majd a húst rövid idő alatt aranybarnára sütjük. Közben a vajat a finomra vágott bazsalikommal és sóval összegyúrjuk, folpackba feltekerve rudat formálunk belőle, majd hűtőbe rakjuk. Tálaláskor a fűszervajat rákarikázzuk a forró húsra, mellé koktélparadicsomot kínálunk.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben