foetel Borjúpecsenye bazsalikommal fűszerezett vajjal

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg sertéscomb
10 dkg vaj
1 cs. petrezselyemzöld
1 kg koktélparadicsom
1 ek. liszt
só, bors
olaj (a sütéshez)

Elkészítési mód:

A sertéscombot 8 szeletre vágjuk, folpackon keresztül kiklopfoljuk, sóval ízesítjük, lisztben megforgatjuk, azután kevés olajon, lassú tűzön megsütjük. A vajat a finomra vágott petrezselyemzölddel, kevés borssal ízesítve összekeverjük, folpackba feltekerve rudat formálunk belőle, majd hűtőbe rakjuk. Tálaláskor a fűszervajat rákarikázzuk a forró húsra, mellé koktélparadicsomot kínálunk.

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben