Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Egészben sült malackarajfilé erdei gombás tagliatellével

Hozzávalók:
(4 személyre)(750 kcal/fő)

  • 80 dkg malackarajfilé
  • 10 dkg vaj
  • 50 dkg erdei gomba
  • 30 dkg tagliatelle
  • 2 ek. olaj

Elkészítési mód:
A filézett malackarajt besózzuk, azután vajban lassú tűzön megpároljuk. Közben az erdei gombát apróra vágjuk, olajban megdinszteljük, sóval ízesítjük. A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük, összekeverjük a gombával és köretként kínáljuk a felszeletelt hús mellé.
 

 

Malackaraj filé 0,8 kg 1400 Ft/kg 1120 Ft.
Vaj 0,1 kg 1600 Ft/kg 160 Ft.
Erdei gomba 0,5 kg 1820 Ft/kg 910 Ft.
Tagliatelle 0,3 kg 1199 Ft/kg 360 Ft.
Olaj 0,05 l 379 Ft/l 19 Ft.
       
      2569 Ft: 4= 640 Ft/fő

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben