topbar
fejlec01

foetel Egészben sült malackarajfilé erdei gombás tagliatellével

Hozzávalók:
(4 személyre)(750 kcal/fő)

80 dkg malackarajfilé

10 dkg vaj

50 dkg erdei gomba

30 dkg tagliatelle

2 ek. olaj

Elkészítési mód:

A filézett malackarajt besózzuk, azután vajban lassú tűzön megpároljuk. Közben az erdei gombát apróra vágjuk, olajban megdinszteljük, sóval ízesítjük. A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük, összekeverjük a gombával és köretként kínáljuk a felszeletelt hús mellé.
 

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben