topbar
fejlec01

foetel Snidlinges vajban párolt sertéskaraj édesburgonyával

Hozzávalók:
(4 személyre)(600 kcal/fő)

80 dkg sertéskarajfilé

10 dkg vaj

1 cs. snidling

80 dkg édesburgonya

 

Elkészítési mód:

A filézett karajt nyolc szeletre vágjuk, sóval ízesítjük, folpackon keresztül enyhén kiklopfoljuk, snidlinges vajban megpároljuk. Az édesburgonyát héjától megpucoljuk, megmossuk, tepsire tesszük és sütőben 200 °C-on aranybarnára sütjük. Felszeletelve, köretként tálaljuk a snidlinges hús mellé.

 


 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben