topbar
fejlec01

foetel Kapros erdei gombás garnélarákragu vadrizzsel

Hozzávalók:
(4 személyre)(550 kcal/fő)

1 fej vöröshagyma

1 cs. kapor

40 dkg erdei gombakeverék

80 dkg előfőzött garnélarák

2 ek. olívaolaj

1 ek. teljes kiőrlésű liszt

2 db citrom

30 dkg vadrizs

só, bors

 

Elkészítési mód:

A finomra vágott hagymát, a kaprot, a gombát, a garnélarákot olívaolajon megpároljuk, liszttel megszórjuk, kevés vízzel felöntjük, sóval, borssal, citrommal ízesítjük, és rövid idő alatt készre főzzük. Közben a vadrizst enyhén sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, és formába öntve köretként tálaljuk a ragu mellé.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben