foetel Kapros erdei gombás garnélarákragu vadrizzsel

Hozzávalók:
(4 személyre)(550 kcal/fő)

1 fej vöröshagyma

1 cs. kapor

40 dkg erdei gombakeverék

80 dkg előfőzött garnélarák

2 ek. olívaolaj

1 ek. teljes kiőrlésű liszt

2 db citrom

30 dkg vadrizs

só, bors

 

Elkészítési mód:

A finomra vágott hagymát, a kaprot, a gombát, a garnélarákot olívaolajon megpároljuk, liszttel megszórjuk, kevés vízzel felöntjük, sóval, borssal, citrommal ízesítjük, és rövid idő alatt készre főzzük. Közben a vadrizst enyhén sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, és formába öntve köretként tálaljuk a ragu mellé.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben