topbar
fejlec01

foetel Rántott borjúláb sült burgonyával majonézzel

Hozzávalók:
(4 személyre)(840 kcal/ fő
)

80 dkg borjúlábfilé

1 fej vöröshagyma

3 gerezd fokhagyma

1 cs. bazsalikom

1 t. babérlevél

5 dkg liszt

5 tojás

10 dkg zsemlemorzsa

80 dkg burgonya

1 tub. majonéz

só, bors

olaj (a sütéshez)

 

Elkészítési mód:

A borjúláb filét egy edénybe feltesszük főni. Hozzáadjuk a tisztított vörös- és fokhagymát, a bazsalikomot, a babérlevelet, sóval, borssal ízesítjük és kb. 5-6 óra alatt puhára abáljuk. A léből óvatosan kiszedjük, hagyjuk kihűlni, felszeleteljük, majd lisztben, tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk, azután forró olajban aranybarnára sütjük. Közben a burgonyát megtisztítjuk, kockákra vágjuk, és felhevített olajban megsütjük, köretként tálaljuk a majonézzel együtt a rántott borjúláb mellé.

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben