topbar
fejlec01

foetel Sertésszűzérme pirított tarhonyával vargányagombával

Hozzávalók:
(4 személyre)(720 kcal/fő)

80 dkg sertésszűzérme

30 dkg tarhonya

30 dkg vargányagomba

1 ek. mustár

2 ek. olaj

só, bors

 

Elkészítési mód:

A lehártyázott szűzérmét sóval, borssal ízesített mustárral bedörzsöljük, forró olajban megsütjük. Közben az olajon megpirított tarhonyát felöntjük fél liter vízzel, és állandó kevergetés mellett puhára főzzük. A vargányagombát megpirítjuk. A szűzérmét karikákra vágjuk, köretként formába öntött tarhonyát és vargányagombát tálalunk mellé.


Megjegyzés: a húst lehet angolosan (rare), félangolosan (medium), és jól (well done) átsütni.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben