foetel Sertésszűzérme pirított tarhonyával vargányagombával

Hozzávalók:
(4 személyre)(720 kcal/fő)

80 dkg sertésszűzérme

30 dkg tarhonya

30 dkg vargányagomba

1 ek. mustár

2 ek. olaj

só, bors

 

Elkészítési mód:

A lehártyázott szűzérmét sóval, borssal ízesített mustárral bedörzsöljük, forró olajban megsütjük. Közben az olajon megpirított tarhonyát felöntjük fél liter vízzel, és állandó kevergetés mellett puhára főzzük. A vargányagombát megpirítjuk. A szűzérmét karikákra vágjuk, köretként formába öntött tarhonyát és vargányagombát tálalunk mellé.


Megjegyzés: a húst lehet angolosan (rare), félangolosan (medium), és jól (well done) átsütni.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben