topbar
fejlec01

foetel Kapribogyós paradicsomos spagetti

Hozzávalók:
(4 személyre)(380 kcal/ fő) 

40 dkg spagetti

60 dkg lukullusz paradicsom

1 kis fej vöröshagyma

5 dkg kapribogyó

5 dkg vaj

1 cs. petrezselyemzöld

só, bors


Elkészítési mód:

A paradicsomot leforrázzuk, héjától megtisztítjuk, a hagymát finomra vágjuk és vajon együtt megpároljuk. Sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a kapribogyót, 1 dl vízzel felöntjük és krémesre főzzük. Közben a spagettit enyhén sós vízben al dentére (harapósra) főzzük, leszűrjük, összekeverjük a kapribogyós-paradicsomos raguval és petrezselyemzölddel meghintve, paradicsomrózsával díszítve forrón tálaljuk.

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben