topbar
fejlec01

Hozzávalók:
(4 személyre) (680 kcal/fő)

30 dkg spagetti

20 dkg csirkemellfilé

10 dkg vargányagomba (mélyhűtött)

10 dkg baconszalonna

1 cs petrezselyemzöld

3 gerezd fokhagyma

4 db paradicsom

1 dl tejföl

1 dl tejszín

5 dkg reszelt parmezánsajt

5 dkg vaj

2 ek olívaolaj

 

Elkészítési mód:

A tésztát enyhén sós forró vízben harapósra (al dente) főzzük, majd leszűrjük és félrerakjuk. Közben a gombát és a csirkemellet kockákra, a szalonnát zsüliennre (metéltre), a petrezselyemzöldjét finomra, a fokhagymát karikákra vágjuk. A paradicsomot forró vízzel leforrázzuk, majd a héjától megtisztítjuk. Olívaolajon a gombát és a szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, a petrezselyemzöldjét és a paradicsomot. Az egészet zsírjára sütjük, és sóval ízesítjük. A tejfölt a tejszínnel, a reszelt parmezán sajttal simára keverjük, és felöntjük vele a ragut. Vajjal dúsítjuk, majd összekeverjük a tésztával, és egy forralás után forrón tálaljuk.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben