topbar
fejlec01

foetel Friss zsályával fűszerezett pulykamellfilé rukkolaágyon

 

Hozzávalók:
(4 személyre) (600 kcal/fő)

 

80 dkg pulykamellfilé

60 dkg rukkola saláta

20 dkg trappista sajt

10 dkg búzacsíra

friss zsályalevél

1 kk. olívaolaj

 

Elkészítési mód:

A pulykamellfilét nyolc szeletre vágjuk, sóval és a finomra vágott zsályalevelekkel bedörzsöljük, tepsibe rakjuk, olívaolajjal, vízzel megspricceljük és 150 °C -os előmelegített sütőben pirosra sütjük. Forrón tálaljuk rukkolasaláta-ágyra, majd ráreszeljük a sajtot, a tetejére pedig búzacsírát rakunk. Tetszés szerint zsályalevéllel és paradicsommal díszítve tálaljuk.

 

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben