topbar
fejlec01

foetel Rák tempura vajban párolt kínai kellel

 

Hozzávalók:
(4 személyre) 

80 dkg királyrák

2 db kínai kel

5 dkg vaj

olaj (a sütéshez)


A tempurabundához

15 dkg liszt

10 dkg kukoricaliszt

4 db tojás

1 mk. szódabikarbóna

2 dl jeges víz

só, bors


Elkészítési mód:

A lisztet, a tojást, a szódabikarbónát a jeges vízzel palacsintatészta állagúra keverjük és sóval, borssal ízesítjük. A rákról a nedvességet papírtörlővel felitatjuk, egyenként belemártjuk a masszába, majd bő, forró olajban 1-2 perc alatt aranybarnára sütjük. Közben vajban megpároljuk a kínai kelt, sóval ízesítjük és ceruzababbal esztétikusan kínáljuk a rák tempura mellé.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben