topbar
fejlec01

foetel Marharostélyos vajban párolt kínai kellel

Hozzávalók:
(4 személyre)(830 kcal/fő)

1,6 kg érlelt rostélyos

20 dkg hüvelyes zöldborsó

20 dkg gomba

1 fej kínai kel

5 dkg vaj


Elkészítési mód:

Az érlelt marharostélyost többféleképpen süthetjük, ki hogyan szereti: 
 
- Rare (saignant): angolosan sült (52 °C - 1 perc) kívül szürkésbarna, belül piros. 
- Medium-rare: félig angolos (55 °C - 2 perc) kívül szürkésbarna, belül vörös. 
- Medium (point): félig átsült (60 °C - 3 perc) belseje piros-rózsaszín. 
- Medium-well done: (65 °C - 4 perc) a belseje rózsaszín. 
- Well done (bien cuit): (71 °C - 5 perc) átsült. 

Vajban megpároljuk az apróra vágott kínai kelt, a karikára vágott gombát és a hüvelyes zöldborsót, majd esztétikusan tálaljuk az elkészített hús mellé.

 

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben