Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

 

Párolt brokkoli és karfiol zöldségágyon

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók:
(4 személyre) (90 kcal/fő)

 

  • 1 fej brokkoli
  • 1 fej karfiol
  • 10 dkg zöldbab
  • 10 dkg zöldborsó
  • 1 cs. sárgarépa
  • 1 cs. petrezselyemgyökér

 

Elkészítési mód:

A répát és a petrezselyemgyökeret megtisztítjuk, kockákra vágjuk, a karfiolt rózsáira szedjük, a brokkolit megmossuk, és a többi zöldséggel együtt enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Esztétikusan tálaljuk.

 

Brokkoli 1 db 499 Ft/db 499 Ft
Karfiol 1 db 399 Ft/db 399 Ft
Zöldbab 0,1 kg 1199 Ft/kg 120 Ft
Zöldborsó 0,1 kg 999 Ft/kg 100 Ft
Sárgarépa 1 cs. 249 Ft/cs 249 Ft
Petrezselyemgyökér 1 cs. 349 Ft/cs 349 Ft
       
      1716 Ft: 4 = 430 Ft/fő

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben