topbar
fejlec01

foetel Rostélyos fűszervajjal articsókával

Hozzávalók:
(4 személyre) (830 kcal/fő)

80 dkg marharostélyos

1 fej vöröshagyma

3 gerezd fokhagyma

1 tubus mustár

10 dkg vaj

1 cs. bazsalikom

1 cs. oregánó

4 db articsóka

1 dl olaj (a páchoz)

 

Elkészítési mód:

A 4 szelet húst fokhagymás-olajos-mustáros páccal bekenjük, majd hozzáadjuk a tisztított, darabolt vöröshagymát, olajjal felöntjük és egy hétig hűtőben érleljük. A vajat habosra felverjük, összekeverjük a finomra vágott oregánóval és bazsalikommal, sóval fűszerezzük, folpackba feltekerve rudat formálunk belőle, és felhasználásig hűtőben tároljuk. A húst enyhén kiklopfoljuk, kevés forró olajban mindkét oldalát hirtelen pirosra sütjük. A fűszervajat karikákra vágjuk, és ráhelyezzük a forró húsra. Köretként enyhén sós vízben párolt articsókát kínálunk.

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben