Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Filézett rántott csirkecomb

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 8 db csirkecomb
  • 4 db tojás
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 dl olaj

Elkészítési mód:

A csirkecombokat kifilézzük, (hosszába felvágjuk és kifejtjük belőle a csontot.) Folpack-on keresztül enyhén kiklopfoljuk. (Azért tesszük rá a húsra, hogy ne fröcsköljön szét.) Lábasba tesszük és jó sós, fokhagymás vízben pár percig felforraljuk. Kiszedjük a vízből és lecsurgatjuk. A tojásokat felütjük, minden tojássárgájára egy csipet sót rakunk, és villával jól felverjük. (Megj.: Mint már említettem a panírozott ételeknél nem használok lisztet.) A filézett csirkecombokat egyenként belemártjuk a tojásba, majd egy tálcára kiöntött zsemlemorzsába forgatjuk. Menet közben az olajat felforrósítjuk és mindkét oldalát aranysárgára sütjük.

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben