topbar
fejlec01

foetel Sajttal töltött bundázott jércemell gombás rizzsel

Hozzávalók: (4 személyre)

50 dkg jércemell filé (8 szelet)

15 dkg zsemlemorzsa

10 dkg reszelt trappista sajt

3 db tojás

1 dl olaj (sütéshez)


Köret:

24 dkg rizs

15 dkg gomba

1 kis fej vöröshagyma

2 dkg vaj

só, vegeta


Elkészítési mód:

A jércemell szeleteket besózzuk, folpackon keresztül kiklopfoljuk. A négy szelet jércemellre elosztjuk a reszelt trappista sajtot, majd a másik négy hússal letakarjuk. Széleit körbenyomkodjuk. A tojásokat felverjük, a zsemlemorzsát egy tálcára kiöntjük. A négy sajttal töltött jércemellet egyenként tojásba mártjuk, majd zsemlemorzsába forgatjuk. Az olajat felforrósítjuk és a bundázott töltött húsokat szép barnára kisütjük. Menetközben 1 l sós vízben feltesszük a rizst megfőzni. A kockára vágott, tisztított vöröshagymát és gombát vajon megpirítjuk. A megpuhult a rizst szűrön keresztül átmossuk és összekeverjük a gombás raguval. Sóval, vegetával beízesítjük. Köretként tálaljuk a sajttal töltött bundázott jércemellhez.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben