Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Füstölt pulyacomb magyarosan

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 4 db füstölt pulyacomb
  • 80 dkg burgonya
  • 10 dkg császárszalonna
  • 4 db zöldpaprika
  • 5 db paradicsom
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3 dkg kalocsai őrölt paprika
  • 2 ek. olaj
  • só, Vegeta

Elkészítési mód:

A füstölt pulykacombokat egy lábasba jó puhára főzzük. A tisztított burgonyát karikára, a hagymát, a szalonnát kockákra, a zöldpaprikát hosszába szeleteltjük. A paradicsomot leforrázzuk és héjától megtisztítjuk. A hagymát, a szalonnát és a paprikát olajon megpirítjuk, majd őrölt paprikával meghintjük és hozzáadjuk a paradicsomot. Sóval, Vegetával ízesítjük. Zsírjára sütjük és a menet közben olajban pirított burgonyát hozzáadjuk, majd 1 dl vízzel felöntjük, belerakjuk a pulykacombokat és fedő alatt az egészet megpároljuk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben