Hozzávalók: (4 személyre)
50 dkg borjúcomb
20 dkg kolozsvári szalonna
40 dkg füstölt tarja
2 pár debreceni
60 dkg savanyú káposzta
1 fej vöröshagyma
3 ek. olaj
1 dl tejföl
1 cs. petrezselyemzöld
só, bors
Elkészítési mód:
A borjúhúst, a hagymát kockákra, a szalonnát és a füstölt tarját szeletekre, a kolbászt hosszába, a petrezselyemzöldjét finomra vágjuk. Olajon a hagymát és a húst megdinszteljük hozzáadjuk az apró savanyú káposztát és felöntjük 2 dl vízzel, sóval, borssal ízesítjük, majd lassú tűzön készre főzzük. A folyadékot menet közben pótoljuk. A szalonnát és a kolbászt bevagdaljuk és kevés olajban a tarjával együtt pirosra sütjük. A szalonnát, a kolbászt és a tarját a káposztára ízlésesen rárakjuk, majd simára kevert tejföllel meglocsoljuk és petrezselyemzöldjével meghintjük.