topbar
fejlec01

foetel Tejfölös savanyú káposzta gazdagon

 

Hozzávalók: (4 személyre)

50 dkg borjúcomb

20 dkg kolozsvári szalonna

40 dkg füstölt tarja

2 pár debreceni

60 dkg savanyú káposzta

1 fej vöröshagyma

3 ek. olaj

1 dl tejföl

1 cs. petrezselyemzöld

só, bors

 

Elkészítési mód:

A borjúhúst, a hagymát kockákra, a szalonnát és a füstölt tarját szeletekre, a kolbászt hosszába, a petrezselyemzöldjét finomra vágjuk. Olajon a hagymát és a húst megdinszteljük hozzáadjuk az apró savanyú káposztát és felöntjük 2 dl vízzel, sóval, borssal ízesítjük, majd lassú tűzön készre főzzük. A folyadékot menet közben pótoljuk. A szalonnát és a kolbászt bevagdaljuk és kevés olajban a tarjával együtt pirosra sütjük. A szalonnát, a kolbászt és a tarját a káposztára ízlésesen rárakjuk, majd simára kevert tejföllel meglocsoljuk és petrezselyemzöldjével meghintjük.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben