topbar
fejlec01

foetel Májas hurka

 

-Májas hurka (340 kcal/10 dkg)
  Hozzávalók (1 kg-hoz):

20 dkg húsos tokaszalonna

50 dkg máj

20 dkg tüdő

10 dkg rizs

1 fej vöröshagyma

1 dkg kalocsai édes-nemes őrölt paprika

1 kk. majoránna

2 dkg só

 

Elkészítési mód:

Sós vízben megabáljuk a húsos tokaszalonnát, a májat, a tüdőt, majd kivesszük, hagyjuk kihűlni és ledaráljuk. Ugyanebben az abalében megfőzzük a rizst és lehűtjük. Ledaráljuk a tokaszalonnát és a belsőségeket, azután hozzáadjuk a zsíron megpirított, apróra vágott hagymát, a főtt rizst, a fűszereket, összekeverjük és betöltjük vékonybélbe. 80-90 °C –os abalében kb. 40-50 percig abáljuk, majd hagyjuk kihűlni. 

  

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben