Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Csabai kolbász Dudás módra

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók (1 kg-hoz):

  • 20 dkg sertéscomb
  • 20 dkg karaj
  • 20 dkg lapocka
  • 10 dkg dagadó
  • 30 dkg hasalja szalonna
  • 1 dkg erős őrölt paprika
  • 2 dkg kalocsai édes-nemes őrölt paprika
  • 1 kk. őrölt kömény
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 dkg só

Elkészítési mód:
A húsokat a szalonnával lassú fordulatú és közepes (5-6) rostélyú darálóval ledaráljuk. A darált húst egy tálba tesszük, a fűszerekkel és a sóval egyenletesen megszórjuk, majd alaposan összedolgozzuk. A műveletet nem kapkodva, nyugodtan pálinkaszünetek közbeiktatásával végezzük. Sertésvékonybélbe töltjük, a hosszú kolbászokat ne vágjuk el, hanem többször csavarjuk meg.

 


  

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben