Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Sertés karaj rókagombával, roppanó zöldségekkel

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók:

  • 80 dkg sertéskaraj filé
  • 10 dkg vaj
  • 30 dkg rókagomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 ek. olívaolaj
  • 50 dkg bébirépa, mirelit
  • 50 dkg brokkoli, mirelit

 

Elkészítési mód:
A húst nyolc szeletre vágjuk, sóval ízesítjük. A vajat felhevítjük, a húsok mindkét oldalát megpirítjuk, majd nagyon alacsony lángon fedő alatt puhára pároljuk. A felkockázott hagymát és a rókagombát olajon megpirítjuk, sóval ízesítjük. Menet közben a brokkolit és a bébirépát sós vízben egy forralásig, roppanósra főzzük, majd leszűrjük; köretként tálaljuk a gombával együtt a hús mellé.

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben