Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Gombás pecsenyekacsamáj petrezselymes burgonyával

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 60 dkg pecsenyekacsamáj
  • 20 dkg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 fej kápia paprika
  • 2 csomó petrezselyemzöld
  • 80 dkg burgonya
  • 5 dkg vaj
  • 2 ek. olaj
  • 2 dkg kalocsai őrölt paprika
  • só, bors

Elkészítési mód:
A kockára vágott hagymát, paprikát és a szeletelt gombát olajon megdinszteljük, majd belerakjuk a tisztított jól átmosott pecsenyekacsamájat, őrölt paprikával meghintjük, majd zsírjára sütjük és kevés víz hozzáadásával készre főzzük. Tálalás előtt sóval, borssal ízesítjük. Menetközben a burgonyát megtisztítjuk, enyhén sós vízben megfőzzük. A finomra vágott petrezselymet vajon felhevítjük és a burgonyát megforgatjuk benne. Ízlésesen köretként tálaljuk a gombás kacsamáj mellé.