Gombás pecsenyekacsamáj petrezselymes burgonyával

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 60 dkg pecsenyekacsamáj
  • 20 dkg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 fej kápia paprika
  • 2 csomó petrezselyemzöld
  • 80 dkg burgonya
  • 5 dkg vaj
  • 2 ek. olaj
  • 2 dkg kalocsai őrölt paprika
  • só, bors

Elkészítési mód:
A kockára vágott hagymát, paprikát és a szeletelt gombát olajon megdinszteljük, majd belerakjuk a tisztított jól átmosott pecsenyekacsamájat, őrölt paprikával meghintjük, majd zsírjára sütjük és kevés víz hozzáadásával készre főzzük. Tálalás előtt sóval, borssal ízesítjük. Menetközben a burgonyát megtisztítjuk, enyhén sós vízben megfőzzük. A finomra vágott petrezselymet vajon felhevítjük és a burgonyát megforgatjuk benne. Ízlésesen köretként tálaljuk a gombás kacsamáj mellé.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben