topbar
fejlec01

foetel Tavaszi vaddisznóragu

Hozzávalók: (4 személyre)

60 dkg vaddisznócomb

2 gerezd fokhagyma

1 db sárgarépa

1 db petrezselyemgyökér

1 db kápia paprika

2 db paradicsom

10 dkg zöldborsó

1 csomó petrezselyemzöld

1 kg burgonya

2 ek. olívaolaj

2 dl olaj (burgonyasütéshez)

só, bors

 

Elkészítési mód:

A húst, a tisztított zöldségeket és a burgonyát kockákra, a fokhagymát karikákra, a petrezselyemzöldjét finomra vágjuk, majd a paradicsomot leforrázzuk, és a héját lehúzzuk. A zöldségeket a burgonya és a zöldborsó kivételével a hússal együtt olajon lesütjük, sóval ízesítjük és állandó kevergetés mellett kevés folyadék hozzáadásával puhára főzzük, majd hozzáadjuk a zöldborsót és pár percig tovább főzzük. A burgonyát forró olajban pirosra sütjük, összekeverjük a raguval és azután forrón tálaljuk.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben