Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Tavaszi vaddisznóragu

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 60 dkg vaddisznócomb
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db petrezselyemgyökér
  • 1 db kápia paprika
  • 2 db paradicsom
  • 10 dkg zöldborsó
  • 1 csomó petrezselyemzöld
  • 1 kg burgonya
  • 2 ek. olívaolaj
  • 2 dl olaj (burgonyasütéshez)
  • só, bors

 

Elkészítési mód:
A húst, a tisztított zöldségeket és a burgonyát kockákra, a fokhagymát karikákra, a petrezselyemzöldjét finomra vágjuk, majd a paradicsomot leforrázzuk, és a héját lehúzzuk. A zöldségeket a burgonya és a zöldborsó kivételével a hússal együtt olajon lesütjük, sóval ízesítjük és állandó kevergetés mellett kevés folyadék hozzáadásával puhára főzzük, majd hozzáadjuk a zöldborsót és pár percig tovább főzzük. A burgonyát forró olajban pirosra sütjük, összekeverjük a raguval és azután forrón tálaljuk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben