foetel Tavaszi vaddisznóragu

Hozzávalók: (4 személyre)

60 dkg vaddisznócomb

2 gerezd fokhagyma

1 db sárgarépa

1 db petrezselyemgyökér

1 db kápia paprika

2 db paradicsom

10 dkg zöldborsó

1 csomó petrezselyemzöld

1 kg burgonya

2 ek. olívaolaj

2 dl olaj (burgonyasütéshez)

só, bors

 

Elkészítési mód:

A húst, a tisztított zöldségeket és a burgonyát kockákra, a fokhagymát karikákra, a petrezselyemzöldjét finomra vágjuk, majd a paradicsomot leforrázzuk, és a héját lehúzzuk. A zöldségeket a burgonya és a zöldborsó kivételével a hússal együtt olajon lesütjük, sóval ízesítjük és állandó kevergetés mellett kevés folyadék hozzáadásával puhára főzzük, majd hozzáadjuk a zöldborsót és pár percig tovább főzzük. A burgonyát forró olajban pirosra sütjük, összekeverjük a raguval és azután forrón tálaljuk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben