Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Spenótos csirkehúsos sajtos fusilli

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 20 dkg csirkemellfilé
  • 40 dkg olasz tészta
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 dl tej
  • 40 dkg spenót
  • 5 dkg vaj
  • 20 dkg reszelt sajt

 

Elkészítési mód:
A kockákra vágott húst vajban megpirítjuk, hozzáadjuk a tört fokhagymát és a forrázott spenótot majd tejjel felöntjük, lassú tűzön rövid idő alatt készre főzzük. Közben enyhén sós vízben kifőzzük a tésztát, leszűrjük és összekeverjük. Forrón tálaljuk, és megszórjuk reszelt sajttal.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben