Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Fokhagymás kacsacomb sajtos spenótos metélttel

 

Hozzávalók (4 személyre):

  • 8 db kacsacomb
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 szál zöldség
  • 1 fej vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 dl. olaj
  • 32 dkg. metélt tészta
  • 30 dkg spenót
  • 5 dkg. vaj


Elkészítési mód:
A húst sóval bedörzsöljük, lábasban ke¬vés olajon megpirítjuk. Mellérakjuk a többi hozzávalót, két ge¬rezd darabolt fokhagymát, és fel¬öntjük annyi vízzel, hogy ellep¬je. Egy forralás után, lassú tűzön félpuhára főzzük, majd tepsiben, olajjal meglocsolva pirosra süt¬jük, majd zúzott fokhagymával bekenjük. A tésztát sós vízben ki¬főzzük, lecsurgatjuk. A spenótot jól átmossuk, darabokra tépjük, leforrázzuk, és vajban megpárol¬juk, sóval ízesítjük, majd össze-keverjük a forró tésztával. A ka¬csacombok mellé köretként tálal¬juk, és reszelt sajttal meghintjük.