Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Csemegekaraj spenótos tésztaágyon

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 1 fej vöröshagyma
  • 80 dkg karaj filé
  • 50 dkg spenót
  • 30 dkg tésztametélt
  • 5 dkg vaj
  • 2 ek. olaj


Elkészítési mód:
A karajt sóval bedörzsöljük, olajjal bekenjük, alufóliára rakjuk az apróra vágott hagymával meghintjük, majd becsavarjuk és 200 °C-os sütőbe kb. 30 percig sütjük. A fóliából kivesszük, azután visszarakjuk a sütőbe és szép aranybarnára sütjük, majd hagyjuk kihűlni. Közben a jól megmosott spenótot apróra vágjuk, vajban megdinszteljük, sóval ízesítjük. A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük és összekeverjük a spenóttal. A húst egyenlő szeletekre vágjuk, a metéltet köretként tálaljuk és paradicsommal díszítjük.    

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben