topbar
fejlec01

foetel Pontyfilé bundában roppanós zöldségekkel

Hozzávalók: (4 személyre)

80 dkg pontyfilé

2 db citrom

3 db paprika (zöld, piros, sárga)

1 db cukkini

1 db sárgarépa

2 db tojás

5 dkg liszt

1 dl tejföl

1 dl olaj a sütéshez

Elkészítési mód:

A pontyfilét 8 szeletre vágjuk, besózzuk és min. 1 óráig a hűtőbe tesszük. A lisztet tejfellel a 2 db tojással valamint a levesből megmaradt 3 db sárgájával krémesre keverjük, sóval ízesítjük. A hal szeleteket megforgatjuk benne, majd forró olajban aranybarnára sütjük. Közben a zöldségeket julienre vágjuk (metéltre) és enyhén sós vízbe kb. 5 percig forraljuk, majd lecsepegtetjük, és köretként tálaljuk a hal mellé.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben