Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Rozmaringos színes jércemelltokány

Hozzávalók (4 személyre)

  •  60 dkg jércemell
  •  1 db cukkini
  •  1 fej vöröshagyma
  •  1 szál rozmaring
  •  3 db paprika (fehér, piros, zöld)
  •  3 db paradicsom
  •  2 evőkanál olaj
  •  1 evőkanál liszt
  •  só

Elkészítési mód: A húst, a paprikát és a cukkinit julienne-re (metéltre), a hagymát kockákra, a friss rozmaringot apróra vágjuk. A paradicsomot leforrázzuk, és a héját lehúzzuk. A húst, a hagymát, a paprikát a cukkinit olajon megdinszteljük, és sóval ízesítjük. Liszttel meghintjük, állandó kevergetés mellett zsírjára sütjük, majd hozzáadjuk a paradicsomot, és kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk. Formázott rizzsel díszítve tálaljuk.

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben