Csevapcsicsa (ahogy Én szeretem)

Hozzávalók (4 főre)

 

  • 20 dkg darált marhahús
  • 20 dkg darált sertéshús
  • 20 dkg darált pulykafelsőcomb
  • 20 dkg darált kolozsvári szalonna
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kk. szódabikarbóna
  • só, bors


Elkészítési mód:

A darálékokat pépre zúzott fokhagymával és szódabikarbónával összegyúrjuk, sóval, borssal ízesítjük és 5 napig hűtőszekrényben érleljük. Sütés előtt a darált húst egy deszkán egyenletesen elterítjük és 8x3 cm-s rudakra osztjuk, majd egyenként henger alakúra formáljuk. Forró rostlapon állandó forgatás mellett szép pirosra sütjük. Mellé lila- és vöröshagymát adunk.

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben