topbar
fejlec01

foetel Kacsamell kakukkfűvel fűszerezve

Hozzávalók (4 főre)

 4 db kacsamell

 1 cs. kakukkfű

 1 ek. olívaolaj

 2 fej saláta

 2 db kápia paprika

10 dkg olívabogyó

 1 db cukkini

 5 dkg pirított napraforgó

0.5 dl balzsamecet

Elkészítési mód:

A kacsamelleket megmossuk, sóval és a finomra vágott friss kakukkfűvel bedörzsöljük, majd egyenként alufóliába tekerjük, tepsibe rakjuk és kb. 30 percig 150 °C-ra előmelegített sütőben pároljuk. A fóliából kibontjuk, olívaolajjal meglocsoljuk és aranybarnára sütjük. Közben a salátát megmossuk, apróra tépkedjük, a paprikát, a cukkinit kockákra vágjuk és olívabogyóval összekeverjük, balzsamecettel ízesítjük és meghintjük pirított napraforgóval. A kacsamelleket felszeleteljük, rárakjuk a salátára és kakukkfűvel díszítve tálaljuk.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben