Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Harcsafilé zsályával fűszerezve kovászos uborkával

Hozzávalók (4 főre)

  • 80 dkg harcsafilé
  •  2 gerezd fokhagyma
  •  2 db citrom
  •  1 cs. zsálya
  • 2 dl tej
  • 1 ek. olívaolaj

Elkészítési mód:
A harcsafilét sóval és finomra vágott zsályával bedörzsöljük, hozzáadjuk a karikákra vágott fokhagymát, tejjel felöntjük, és egy napig hűtőben tároljuk. Sütés előtt a halat lecsepegtetjük, olajjal meglocsolgatjuk, majd forró rost lapon mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Citrommal és zsályalevéllel díszítve tálaljuk, mellé kovászos uborkát kínálunk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben