Pontypatkó citromfűvel fűszerezve, cukkinisalátával

Hozzávalók (4 főre)

  •  8 darab pontypatkó
  •  1 cs. citromfű
  •  3 db cukkini
  •  2 dl joghurt
  •  2 db citrom
  •  1 ek. olívaolaj
  •  só

Elkészítési mód:
A halat sóval és finomra vágott citromfűvel bedörzsöljük, olívaolajjal meglocsoljuk, egy napig hűtőben tároljuk, majd forró rostlapon mindkét oldalát aranybarnára sütjük. A cukkinit julianne-re vágjuk, enyhén sós vízben leforrázzuk, majd lecsepegtetjük, hagyjuk kihűlni, joghurttal összekeverjük, és köretként tálaljuk a hal mellé. Citromfűvel és citrommal díszítve kínáljuk.

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben