foetel Pontypatkó citromfűvel fűszerezve

Hozzávalók (4 főre)

 8 darab pontypatkó

 1 cs. citromfű

 3 db cukkini

 2 dl joghurt

 2 db citrom

 1 ek. olívaolaj

 só

Elkészítési mód:

A halat sóval és finomra vágott citromfűvel bedörzsöljük, olívaolajjal meglocsoljuk, egy napig hűtőben tároljuk, majd forró rostlapon mindkét oldalát aranybarnára sütjük. A cukkinit julianne-re vágjuk, enyhén sós vízben leforrázzuk, majd lecsepegtetjük, hagyjuk kihűlni, joghurttal összekeverjük, és köretként tálaljuk a hal mellé. Citromfűvel és citrommal díszítve kínáljuk.

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben