topbar
fejlec01

foetel Hagymás csülök sültburgonyával

Hozzávalók (4 személyre):

4 db első csülök

5 fej hagyma

1 kg burgonya

1 dl olaj (a burgonyasütéshez)

2 ek. olívaolaj

1 dl sör

friss rozmaring és bazsalikom

 

Elkészítési mód:

A csülköket kifilézzük, majd feltekerve egyenként összekötözzük. Enyhén sós, bazsalikomos, rozmaringos lében konfitáljuk (abáljuk), majd 180 °C-os előmelegített sütőben olívaolajjal és sörrel locsolgatva pirosra sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd a zsineget levágjuk róla, felszeleteljük és a hús mindkét oldalát forró olajban pirosra sütjük. Közben a karikára vágott hagymát olajon megpirítjuk, a burgonyát megtisztítjuk, hasábra vágjuk, forró olajban kisütjük és köretként tálaljuk a hús mellé.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben