Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Kakukkfüves fokhagymás kacsamáj, szalmaburgonyaágyon

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 80 dkg pecsenye kacsamáj
  • 80 dkg burgonya
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 cs. kakukkfű
  • 2 ek. olaj
  • olaj (a sütéshez)

 

Elkészítési mód:
A májat megmossuk, a kakukkfűvel együtt serpenyőbe tesszük, olajjal meglocsoljuk, alacsony hőfokon mind a két oldalát megsütjük, sóval meghintjük,és bekenjük a menetközben kevés olajon felhevített, zúzott fokhagymával. A burgonyát megpucoljuk, lereszeljük,és bő forró olajban aranybarnára sütjük. Ízlés szerint fokhagymával, kockázott pritaminpaprikával és kakukkfűvel díszítve tálaljuk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben