Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Magyaros kacsamáj, karikacsörgő burgonyával

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 60 dkg pecsenye kacsamáj
  • 3 db tv paprika
  • 3 db kápia paprika
  • 1 fej vöröshagyma
  • 5 db paradicsom
  • 5 dkg zsír
  • 2 dkg őrölt pirospaprika
  • 1 kg burgonya
  • 1 dl olaj (burgonyasütéshez)
  • só, bors

 

Elkészítési mód:

A hagymát kockákra, a paprikát és a burgonyát karikákra vágjuk. A paradicsomot leforrázzuk, és a héját lehúzzuk. Zsírban a hagymát és a paprikát megdinszteljük, megszórjuk őrölt pirospaprikával, hozzáadjuk a paradicsomot, majd a megmosott májat lepirítjuk és sóval, borssal ízesítjük. Közben a forró olajban csörögére sütjük a burgonyát majd összekeverjük a májjal. Karikára vágott paprikával és hagymával díszítve tálaljuk.
 

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben